PLC softwareudvikling

Markedets stærkeste samarbejdspartner

PLC softwareudvikling er vores hjertebarn og én af vores absolutte kernekompetencer. Med ca. 30 år i branchen og mere end 30 dygtige PLC softwareudviklere i vores team, tør vi godt kalde os Danmarks stærkeste samarbejdspartner på området.

PLC softwareløsninger i alle størrelser

Vi udvikler kundetilpassede PLC softwareløsninger til mange forskelligartede industrier og brancher. Softwareløsninger til store anlægsstyringer og produktionsapparater, avancerede servosystemer, netværksløsninger og kommunikation mellem flere PLC systemer, MES integrationer osv, for blot at nævne nogle af de opgaver vi arbejder med på daglig basis. Vi er drevet af nysgerrighed og faglig stolthed, og ingen opgave er for stor eller for lille, når det gælder den rigtige automationsløsning til vores kunder. Vi udvikler simple applikationer til de helt enkle funktioner, men har samtidig mange års erfaring med anlægsstyringer af større komplekse systemer, hvor softwarearkitektur, standarder og samspillet mellem mange PLC systemer har en afgørende betydning for den færdige løsning.

Blåstemplet af de største

Som uvildig automationspartner er Techsoft blandt få udvalgte og certificerede systemintegratorer hos en række markedsførende automationsleverandører. En blåstempling vi er stolte af og som forpligter. Med tre årtier i branchen har vi gennem årene opbygget stor knowhow og kendskab til hovedparten af de mest anerkendte automationsplatforme i branchen, herunder bla. Siemens, Rockwell, Beckhoff, B&R, Schneider, Beijer Omron og Phoenix. Som uvildig automationsleverandør rådgiver vi gerne om den bedste løsning til opgaven - Valget er dit.