PC, Mobile, Web og Cloud

Skræddersyet digitalisering og softwareudvikling

Hos Techsoft får vi IT-brikkerne til at passe sammen. Vi udvikler skræddersyede og kundetilpassede PC, Mobile, Web og Cloud softwareløsninger til ethvert behov, og har igennem de sidste 10 år arbejdet med intuitive softwareløsninger til industrien såvel som til consumer- og retail markeder.

Overvejer du, hvordan du kan digitalisere dele af din forretning eller ressourcetunge manuelle arbejdsgange, kan vi med sikkerhed give dig overblik og hjælpe dig videre i processen.

Vi løser opgaver som fx:

  • Integration af komplette MES løsninger i din produktion
  • Integration af dit produktionsudstyr mod ERP systemet
  • Produktionsoptimering og OEE analyser
  • Visuelt guidede salgs- og produktkonfiguratorer
  • Autogenering af dokumentation og datablade
  • Automatisering af manuelle arbejdprocesser

Listen er lang, men faktisk er kreativiteten og den gode idé den eneste begræsning for udviklingen af skræddersyede, værdiskabende softwareløsninger. Kompetencer og kreativiteten har vi på plads og vi tager gerne en snak med dig om netop dine gode idéer, ønsker og behov.

Microsoft Certificeret Partner og .Net udviklingshus

Techsoft er Microsoft Certificeret Partner og er således godkendt til at udvikle MS relateret software. Det er en blåstempling som vi er stolte af, og som giver dig sikkerhed for et ordentligt stykke arbejde. Vi har været .Net udviklingshus gennem alle årene, og har opnået stor erfaringer og viden indenfor bl.a. .Net Frameworket, .Net Micro og Compact Frame- work, samt C#, Java, C++, HTML5, Angular, Typescript, CSS, MVC, SQL.