Morgendagens digitale automationsløsninger

Dedikation til udvikling og resultater

Det kræver stærke IT-drevne løsninger at være med i front, når det gælder lønsom produktion i Danmark. En målrettet og brugervenlig automationsløsning, der understøtter virksomhedens processer, er nøglen til værdi og udvikling, hvis du spørger os.
Techsoft er et moderne automationshus, hvor vi sætter den allerstørste ære i at omsætte knowhow og passion for teknologi til værdiskabende IT- og automationsløsninger.

Image

Grundfortælling

Hos Techsoft sætter vi den allerstørste ære i at omsætte knowhow og passion for teknologi, til værdiskabende IT- & automationsløsninger hos kunder og samarbejdspartnere.
Med højt til loftet danner virksomheden samtidig rammen som ”teknologi legeplads” for topmotiverede medarbejdere med fælles dedikation til branchen.
Med sund økonomi, produktivitet og lønsomhed, tilsikres at vi også i fremtiden er en fri og handlekraftig automationspartner med plads til fornyelse, innovation og udvikling af den enkelte medarbejder.
Vi opsøger selektivt markeder der understøtter virksomhedens kerneforretning og kompetencer. Samtidig tilsikrer tætte partnerskaber med markedsførende leverandører af industrielt automationsudstyr, at nyeste viden altid er i huset eller lige i baghånden til stor sikkerhed for vores kunder.

Kerneforretningen i Techsofts består således af dels en projektorienteret automations afdeling med fokus på high-end software automationsløsninger til flere forskelligartede industrier, suppleret af en IT orienteret software afdeling med fokus på kundetilpassede PC-, mobile, Web-, Cloud- og IOT løsninger.

Et hold af specialister

Hos Techsoft får du en solid platform af viden og praktisk erfaring, som hviler på to ben: automationsafdeling med fokus på high-end software automationsløsninger til industrien, og en IT-orienteret softwareafdeling med fokus på kundetilpassede PC-, web-, Cloud- og IOT løsninger.

Hos Techsoft får du specialiserede medarbejdere med på dit hold, alle med klassisk ingeniørbaggrund, automationsteknologer, maskinmestre og datamatikere. Med denne størrelse og faglige alsidighed samlet under ét tag, er vi ikke bange for at kalde os en af landets førende, uvildige softwareautomationsudbydere. Vi leverer morgendagens teknologier til både danske og internationale maskinbyggere og producenter i flere forskelligartede industrier og brancher.
Samtidigt sikrer tætte partnerskaber med markedsførende leverandører af industrielt automationsudstyr, at den nyeste viden altid er i huset eller lige i baghånden.

Samarbejdsformen vælger du

Hos Techsoft tager vi gerne det fulde ansvar for udviklingen og gennemførelsen af dit IT- eller automationsprojekt. I tæt dialog afdækkes opgavens omfang og danner grundlag for en klar forventningsafstemning. Her vil du opleve, at dit projekt bliver til vores ansvar. Vi arbejder også gerne under din ledelse og i tæt samarbejde med din interne engineering-afdeling.

Mange års erfaring og et utal af softwareleverancer til bla. fødevareindustrien, pharmaindustrien,verdens største lufthavne samt pakke- og distributionscentre over hele verden, har understreget vores kvalitetsystem og gennemprøvede processers betydning for succes i vores automationsprojekter.