Dataopsamling, IIOT og Big Data

Klar til Industry 4.0

Når vi snakker IIOT (Industrial Internet Of Things) og Industry 4.0 er Techsoft helt fremme i udviklingen. En del af vore mange dygtige softwareudviklere beskæftiger sig med højniveau PC programmering, og er blandt Danmarks dygtigste på området.

Har du tænkt over hvordan data fra din produktion og automatiserede maskinpark kan øge produktiviteten og dermed din konkurrenceevne i markedet?

Vi hjælper dig gerne med at hente, bearbejde, analysere og visualisere dine maskin- og produktionsdata. Nøje udvalgte data- og målepunkter fra dine maskiner kan omsættes til effektive OEE analyser, eller grundlaget for et forebyggende vedligeholdelsessystem baseret på faktiske data frem for ”plejer” og gisninger.
Om data skal udlæses fra dine allerede installerede maskiner eller i din nye fabrik er ingen begrænsning. Vi har stor erfaring i at kommunikere med mange forskelligartede PLC systemer og brands. Historiske data, analyser, trends, statistikker og aktuelle produktionsinformationer visualiseres og præsenteres elegant, præcis som du ønsker. Vi udvikler gerne en kundetilpasset mobile app, et SCADA- eller web-plugin, eller ønsker du dine rå ubehandlede data lagret direkte i en cloud-baseret database. Der er mange muligheder og valget er dit, men vi rådgiver dig naturligvis hele vejen.