Et stærkt bagland

Vi samarbejder med de bedste

Det kræver et stærkt bagland at levere de bedste løsninger.

Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører af industrielle automationsløsninger og IT-systemer.

Image

Siemens Solutions Partner

Siemens Solution Partner er betegnelsen på certificerede og erfarne systemudviklere, som kan rådgive om og implementere individuelle løsninger baseret på komponenter fra Siemens Industry. Automationsløsningerne bliver stadig mere komplicerede, og kravene vokser i takt hermed. Certificeringen sikrer at du kan få den bedste og mest driftssikre løsning.

Beckhoff Solution Provider

Techsoft har i en lang årrække haft tæt samarbejde med Beckhoff. Vi holder os altid ajour med den nyeste teknologi indenfor Beckhoff’s store produktportefølje.

Techsoft er certificeret Beckhoff Solution provider og er derved certificerede til at implementere deres produkter i vores cutting edge løsninger.

Microsoft Partner
– Silver Application Developer

Vi har “Certified for Microsoft Silver Partner” udmærkelser. Det betyder at Microsoft anerkender vores brug af deres udviklings- teknologier, både inden for forretningsapplikationer og webløsninger.


Beijer Partner

Techsoft er uddannet inden for og medlem af
Beijer Integrator Group.


Xcelgo Partner

Siden 2005 har vi samarbejdet med én af markedets førende leverandører af simulering- og emuleringssoftware; Xcelgo. Et samarbejde, der muliggør selv meget komplicerede emulerings-opgaver.


FESTO Partner

Techsoft blev i starten af 2022 certificeret FESTO partner. Et tæt samarbejde som kan ses i FESTO´s Expotainer, med afsæt i produktserien Simplified Motion.

Udover FESTO´s elektriske komponenter, har Techsoft igennem årene oparbejdet dyb kendskab til FESTO´s pneumatiske komponentserie.